Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının araba aldığını görmek

Rüyada arkadaşının araba aldığını görmek

Rüyada arkadaşının araba aldığını görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının araba aldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizin garip karşılayabileceği kimselerle ilişki geliştirme meylinde olmanız olasıdır.

Rüyada arkadaşının yeni araba aldığını görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, işlerinde yenilikler yapacağına, huzursuzluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının araba aldığını görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının araba aldığını görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının beyaz araba aldığını görmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını araba aldığını görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı araba aldığını görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin araba aldığını görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, kazancının her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin araba aldığını görmek sorunların teker teker çözüleceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments