Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının araba aldığını görmek

Rüyada bir arkadaşının araba aldığını görmek

Rüyada bir arkadaşının araba aldığını görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, mirasa, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine işarettir.

Rüyada bir arkadaşının araba aldığını gördüyseniz:

  • Size farklı olanaklar sunabilecek yeni şeylere odaklanın.

Rüyada arkadaşının beyaz araba aldığını görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını araba aldığını görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının araba aldığını görmek onlarla arasının açılacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının araba aldığını görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının yeni araba aldığını görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin araba aldığını görmek maddi olarak zarar edeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin beyaz araba aldığını görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun araba aldığını görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments