Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasayla balık almak

Rüyada kasayla balık almak

Rüyada kasayla balık almak maneviyatın da zenginleşeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine işarettir.

Rüyada kasayla balık almak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza hareket etmek isteyeceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada kasada balık görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, koltuğunun yükseleceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasayla balık görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına işarettir.

Rüyada kasa dolusu balık görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kasa balık görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kasayla balık almak diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına yorulur.

Rüyada kasalarda balık görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kasalarca balık görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, doğru karar veremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş kasa görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments