Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş kasa görmek

Rüyada boş kasa görmek

Rüyada boş kasa görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada boş kasa gördüyseniz:

  • Tuhaf bir durumda kalabilirsiniz.

Rüyada boş para kasası görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına işarettir.

Rüyada boş kasa görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada boş meyve kasası görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada boş sebze kasası görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kasada şeftali görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada çelik kasa açmak herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kasa kasa ekmek görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına delalettir.

Rüyada kasada çok para görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments