Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kasa balık görmek

Rüyada bir kasa balık görmek

Rüyada bir kasa balık görmek çarelere kavuşacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yanlışlara düşeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kasa balık gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, önemli bir adımınızı veya uzun vadeli bir plan ya da projenizi ilgilendiren olaylarda sakin davranmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada kasa dolusu balık görmek feraha ereceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına alamet eder.

Rüyada kasada balık görmek insanlarla iç içe olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir kasa balık görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işarettir.

Rüyada kasayla balık görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına rivayet eder.

Rüyada kasalarda balık görmek umutlarının çoğalacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada kasayla balık almak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına rivayet eder.

Rüyada kasalarca balık görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, yolunun hep açık olacağına, daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada kamyon kasasında yolculuk yapmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments