Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasayla balık görmek

Rüyada kasayla balık görmek

Rüyada kasayla balık görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, geçim kaygısı duymayacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, insanlara yol göstereceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, uygulayacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kasayla balık gördüyseniz:

  • Bazı konularda harcayacağınız zamanın veya enerjinin hiçbir önemi olmayabilir.

Rüyada kasada balık görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, güç ve para kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kasalarca balık görmek çok güzel günler geçirileceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kasalarda balık görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işarettir.

Rüyada kasayla balık almak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalet eder.

Rüyada bir kasa balık görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, kazancın her daim artacağına yorulur.

Rüyada kasayla balık görmek aksiliklerin başgöstereceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, haram mala rivayet eder.

Rüyada kasa dolusu balık görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, büyük üzüntüler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasada kağıt para görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments