Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasalarda balık görmek

Rüyada kasalarda balık görmek

Rüyada kasalarda balık görmek ufkunun açılacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasalarda balık gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Rüyada kasayla balık görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada kasalarca balık görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kasa balık görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada kasalarda balık görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, kısmetin açılacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kasada balık görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasayla balık almak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada kasa dolusu balık görmek iyi bir patron olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kasa anahtarı görmek şansının ve bahtının döneceğine, ağlayacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments