Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasalarla üzüm görmek

Rüyada kasalarla üzüm görmek

Rüyada kasalarla üzüm görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, aynı karşılığı alamayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, zorluklarının kalmayacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, yolunun açılacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işarettir.

Rüyada kasalarla üzüm gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kasalarla üzüm görmek sayılacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kasada üzüm görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada kasalarda üzüm görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, belalardan korunacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasa kasa üzüm görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kasayla üzüm görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, hasta ise şifa bulacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine alamet eder.

Rüyada bir kasa üzüm görmek çıkmaza düşeceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine alamet eder.

Rüyada traktör kasası görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasayla ekmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yüksek bir makama geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments