Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasap olmak

Rüyada kasap olmak

Rüyada kasap olmak helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, çevre, iş ve mekan değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada kasap olmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar veya aktiviteler size ilham verebilir.

Rüyada kendini kasap görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, güzel huylarını terk edeceğine yorulur.

Rüyada kasaptan ciğer almak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada kasaptan kıyma almak iç açıcı sözlere, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine işarettir.

Rüyada kasabın et kestiğini görmek merdiven atlayacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada kasaptan et aldığını görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasap dükkanı görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasaplık yapmak çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasap görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments