Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasa anahtarı görmek

Rüyada kasa anahtarı görmek

Rüyada kasa anahtarı görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, hasret içinde kalacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, ticaretinin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada kasa anahtarı gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Rüyada kasa anahtarı görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına tabir olunur.

Rüyada kasa anahtar görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çelik kasa anahtarı görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına delalet eder.

Rüyada anahtarla kasa açmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, maddi güç elde edeceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş kasa görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına yorulur.

Rüyada kasayla kayısı görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işaret eder.

Rüyada kasa dolusu para görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada market kasası görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments