Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasadan para almak

Rüyada kasadan para almak

Rüyada kasadan para almak sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, kazancın daha da arttırılacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kasadan para almak gördüyseniz:

  • Gergin ortamların yaratacağı stres yüzünden ruhsal hayatınız oldukça dalgalanacak.

Rüyada içi para dolu kasa görmek şansın ve bahtının da açılacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kasadan para çaldığını görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kasa para görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, dünya malının çoğalacağına yorulur.

Rüyada kasadan para almak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada kasa içinde para görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kasaya para koymak hayırlı bir hayat süreceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada para dolu kasa görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kasadan para çalmak kişinin iyi hale geleceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments