Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içi para dolu kasa görmek

Rüyada içi para dolu kasa görmek

Rüyada içi para dolu kasa görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, zararların günden güne artacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada içi para dolu kasa gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız yada hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada içi para dolu kasa görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada para dolu kasa görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada içi para dolu zarf görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada içi para dolu çanta bulmak bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada para kasası görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına inanılır.

Rüyada kasada para görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına tabir olunur.

Rüyada boş para kasası görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına işarettir.

Rüyada kasa dolusu para görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments