Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kasa para görmek

Rüyada bir kasa para görmek

Rüyada bir kasa para görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, zor günler geçireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine işarettir.

Rüyada bir kasa para gördüyseniz:

  • İşlerinizi buna göre planlamanızda fayda var.

Rüyada kasada çok para görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada para dolu kasa görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kasadan para çalmak bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada kasadan para almak büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine alamet eder.

Rüyada bir kasa para görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada para kasası görmek zor zamanların biteceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalettir.

Rüyada boş para kasası görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına tabir olunur.

Rüyada kasada kağıt para görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments