Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasada şeftali görmek

Rüyada kasada şeftali görmek

Rüyada kasada şeftali görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, işlerinin açılacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kasada şeftali gördüyseniz:

  • Kesin açıklamalar yapmamalı, beyanatlar vermemelisiniz.

Rüyada kasayla şeftali görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kasada şeftali görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına yorulur.

Rüyada bir kasa şeftali görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına inanılır.

Rüyada kasadan para çalmak çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına işaret eder.

Rüyada kasa anahtar görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine alamet eder.

Rüyada boş sebze kasası görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kasalarla üzüm görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, dileklerin kabul olacağına, bahtının açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasa defteri görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments