Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasada altın görmek

Rüyada kasada altın görmek

Rüyada kasada altın görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kasada altın gördüyseniz:

  • Biraz arka planda kalmakta fayda var.

Rüyada kasa altın görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bir kasa altın görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasayla altın görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, ikinci bir şans vereceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına delalettir.

Rüyada kasada altın görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın kasası görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, boş yere korku duyulacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasada para görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta kasa görmek kafasını rahatlatacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayar kasası görmek eğlence ve renk geleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments