Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasayla altın görmek

Rüyada kasayla altın görmek

Rüyada kasayla altın görmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına işaret eder.

Rüyada kasayla altın gördüyseniz:

  • Sizi çok hareketli bir akşam bekliyor.

Rüyada kasa altın görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasada altın görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada altın kasası görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, ömür boyu süreceğine, maddi açıdan ferahlamaya yorulur.

Rüyada bir kasa altın görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada kasayla altın görmek kötülüklerden uzak kalacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına işarettir.

Rüyada kasayla üzüm görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasa dolusu para görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada kasayla elma görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, gönül kapılarının açılacağına, iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments