Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kasası görmek

Rüyada altın kasası görmek

Rüyada altın kasası görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada altın kasası gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar söz konusu olabilir veya belli sözler verilebilir.

Rüyada bir kasa altın görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada kasa altın görmek büyük borçlara girmeyeceğine, refaha erileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Rüyada kasayla altın görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın kasası görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasada altın görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına işaret eder.

Rüyada bir kasa hamsi görmek çok mutlu olunacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada kasaya para koymak hastalıklardan kurtulacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, yönetici olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kasa kasa üzüm görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments