Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasayla kayısı görmek

Rüyada kasayla kayısı görmek

Rüyada kasayla kayısı görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasayla kayısı gördüyseniz:

  • Pratik olmanızda fayda var.

Rüyada kasayla kayısı görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına inanılır.

Rüyada kasa dolusu balık görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada kasa içinde para görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada araba kasasına binmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına alamet eder.

Rüyada kasa altın görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kasalarda balık görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasayla çilek görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasa kasa meyve görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments