Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş yolmak

Rüyada kaş yolmak

Rüyada kaş yolmak malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada kaş yolmak gördüyseniz:

  • Bazılarından kurtulma arzunuz artıyor.

Rüyada kaşını yolmak rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada kaş yolmak üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, insanlarla uyumunun artacağına delalet eder.

Rüyada kaşlarını yolmak alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşının döküldüğünü görmek yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaş aldırdığını görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kaşlarının alındığını görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, sıhhat ve huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada kaşları alınmış görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı yorulur.

Rüyada kaşını kesmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments