Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşı olmadığını görmek

Rüyada kaşı olmadığını görmek

Rüyada kaşı olmadığını görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, yenisinin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşı olmadığını gördüyseniz:

  • Sorunların üstünü örtmeye çalışmamalı, bir daha yüzünü göstermeyecek şekilde ortadan kalkmasını sağlamalısınız.

Rüyada kaşının olmadığını görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada kaşların olmadığını görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işarettir.

Rüyada kaş olmadığını görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yapılan hataların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada tek kaşının olmadığını görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, borçların gittikçe artacağına, maddi olarak güç kazanacağına inanılır.

Rüyada kaşının yarısının olmadığını görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, işlerine bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşı olmadığını görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşın olmadığını görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, afiyete ereceğine işaret eder.

Rüyada bir kaşının olmadığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments