Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşındığını görmek

Rüyada kaşındığını görmek

Rüyada kaşındığını görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Rüyada kaşındığını gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya sosyalleşerek, sizin için önemli bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada kaşın kesilmesini görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada kaşın kesildiğini görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına işarettir.

Rüyada kaş incelmesi görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaş kestirmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, geçim derdinin biteceğine, kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşın inceldiğini görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, hayaline kavuşacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine rivayet eder.

Rüyada kaş göz görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kaşlarını bitişik görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yamuk kaş görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, endişe veren durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments