Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşları düzeltmek

Rüyada kaşları düzeltmek

Rüyada kaşları düzeltmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına alamet eder.

Rüyada kaşları düzeltmek gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeler ilişkilerinizin dayanağının değişmesi anlamına geliyor, hazırlıklı olmalısınız.

Rüyada kaş düzeltmek makamını garantileyeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşları düzeltmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı düzeltmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada elbise dolabı düzeltmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çorap düzeltmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatak örtüsü düzeltmek maddi sıkıntısı olmayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada bıyık düzeltmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, kötü düşmana, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak düzeltmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments