Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşları olmamak

Rüyada kaşları olmamak

Rüyada kaşları olmamak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada kaşları olmamak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz konusunda sizi destekleyen veya yardımcı olan kişiler olabilir.

Rüyada kaşın üstünde kaş görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşlarının ortasını almak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kaşı görmek ferahlığa çıkılacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşlarını dökülmüş görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına işarettir.

Rüyada kaşının kalınlaştığını görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, hakkını alacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kaşı olmamak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, böyle işlere kalkışacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşını boyadığını görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, geçim için verdiği savaşın kızışacağına delalettir.

Rüyada erkekte ince kaş görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments