Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazine görmek

Rüyada hazine görmek

Rüyada hazine görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hazine gördüyseniz:

  • Başarabilirseniz herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada altın hazine görmek lüksüne de lüks katacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine rivayet eder.

Rüyada hazine bulmak bir gönül ilişkisine başlanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada denizde hazine aramak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hazine kazmak yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına işaret eder.

Rüyada mezarda hazine aramak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada hazine haritası görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizden hazine çıkarmak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, imkânların günden güne azalacağına işarettir.

Rüyada toprak altında hazine bulmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments