Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın hazine görmek

Rüyada altın hazine görmek

Rüyada altın hazine görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın hazine gördüyseniz:

  • Sert tutumlar size zarar verebilir.

Rüyada toprak altında hazine bulmak kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına tabir olunur.

Rüyada altın hazine görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, gelişeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hazine altın görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, can bulacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye işarettir.

Rüyada altın hazine bulmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına tabir olunur.

Rüyada altın ve hazine görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta hazine aramak mutlu olmanın yollarını bulacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizden hazine çıkarmak sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, ondan kazanç elde edeceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına inanılır.

Rüyada hazine yeri görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, hasret gidereceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments