Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıklı kavga etmek

Rüyada karşılıklı kavga etmek

Rüyada karşılıklı kavga etmek ticarete adım atacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karşılıklı kavga etmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar nedeniyle işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada karşılıklı kavga etmek daha fazla kazanç elde edeceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, daha fazla gelir sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada karşılıklı çay içmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, yeni bir hayat kuracağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş biriyle karşılıklı oynamak maaşının artacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada karşılıklı öpüşmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine delalettir.

Rüyada karşılıklı gülümsemek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karşılıklı içki içmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle karşılıklı oturmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, giderlerin artış göstereceğine tabir olunur.

Rüyada iş karşılığı para almak hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments