Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birbirini görmek

Rüyada birbirini görmek

Rüyada birbirini görmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada birbirini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız size çok şey vaat ediyor.

Rüyada birbirine sarılıp ağlamak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşlerin birbiriyle evlendiğini görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birbirine taş atmak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birbirine ateş etmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada birbirine benzeyen insanlar görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada birbirini yiyen yılan görmek her zaman kötülük için çalışacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birbirine bakmak sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada herkesin birbirini öldürdüğünü görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments