Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipleri birbirine bağlamak

Rüyada ipleri birbirine bağlamak

Rüyada ipleri birbirine bağlamak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, gülen yüzünün solacağına rivayet eder.

Rüyada ipleri birbirine bağlamak gördüyseniz:

  • Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler.

Rüyada ipleri birbirine bağlamak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, malının ve parasının ziyan olacağına tabir olunur.

Rüyada insanların birbirini yediğini görmek ticaretinin genişleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada birbirini ıslatmak ünleneceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, kızına daima sahip çıkacağına işarettir.

Rüyada birbirini taşlamak iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine tabir olunur.

Rüyada birbirine sarılmak hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada birbirini bıçaklamak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birbirini kovalamak maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına inanılır.

Rüyada birbirine dokunmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments