Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lastik ayakkabı giymek

Rüyada lastik ayakkabı giymek

Rüyada lastik ayakkabı giymek emeklerinin yarıda kalacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, işlerin kara geçeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lastik ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Söylenenleri çok fazla büyütmeniz gerekmiyor.

Rüyada siyah lastik ayakkabı giymek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına yorulur.

Rüyada lastik ayakkabı giymek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara lastik ayakkabı giymek çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, maddi zararının giderileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah lastik ayakkabı görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada lastik ayakkabı görmek yokluğun biteceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lastik giymek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına yorulur.

Rüyada patlak bisiklet lastik görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara lastik görmek yüksek bir makamı olacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments