Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının ayakkabı aldığını görmek

Rüyada arkadaşının ayakkabı aldığını görmek

Rüyada arkadaşının ayakkabı aldığını görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, onlara değer vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının ayakkabı aldığını görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ayakkabı aldığını görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, bunalacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin ayakkabı aldığını görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada altı delik ayakkabı giymek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, dua alacağına, kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden ayakkabı aldığını görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yeni ayakkabı aldığını görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sana ayakkabı aldığını görmek canını ve malını hiçe sayacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabı hediye aldığını görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments