Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden ayakkabı aldığını görmek

Rüyada birinden ayakkabı aldığını görmek

Rüyada birinden ayakkabı aldığını görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Size karşı düşünceleri görmeyi beklemek yerine, hareketlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtan taraf olabilirsiniz.

Rüyada ayakkabı aldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin ayakkabı aldığını görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına delalet eder.

Rüyada siyah ayakkabı aldığını görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, hileye, fesada bulaşacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ayakkabı aldığını görmek verimli işlere gireceğine, şansının açık olacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine inanılır.

Rüyada yeni ayakkabı aldığını görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada başkasının ayakkabı aldığını görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına delalettir.

Rüyada ayakkabı altı görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada kırmızı ayakkabı aldığını görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments