Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnındaki bebeğin yüzünü görmek

Rüyada karnındaki bebeğin yüzünü görmek

Rüyada karnındaki bebeğin yüzünü görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yollarının açılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada karnındaki bebeğin yüzünü gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada karnındaki bebeğin yüzünü görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne karnında bebek yüzü görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne kar sürmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine inanılır.

Rüyada karla yüzünü yıkamak imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, art niyetli kişilere uyacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada yüzüne kar görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada karla yüz yıkamak emeklerinin yarıda kalacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada anne karnı bebek görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine alamet eder.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments