Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karla yüz yıkamak

Rüyada karla yüz yıkamak

Rüyada karla yüz yıkamak beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada karla yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size zorluk çıkartmak isteyen bir kimse bulunabilir.

Rüyada karla yüz yıkamak kısmetinin açık olacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işaret etmektedir.

Rüyada karla yüzünü yıkamak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, rahat geçinerek yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada karla el yıkamak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, sermaye elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne karnında bebek yüzü görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne kar sürmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine alamet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin yüzünü görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, ömür boyu devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne kar görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz suyuyla yüz yıkamak işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments