Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnındaki bebeği görmek

Rüyada karnındaki bebeği görmek

Rüyada karnındaki bebeği görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, amacına nail olacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına inanılır.

Rüyada karnındaki bebeği gördüyseniz:

  • Toplum içindeki saygınlığınızda önemli bir artış olabilir.

Rüyada anne karnında bebeği görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, durumunuzun iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğini düşürmek iş yeri sahibi olacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin karnında öldüğünü görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada anne karnındaki bebek görmek ekonomik gücün çoğalacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, hikmete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada karnına bebek koymak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnında bebeği hissetmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine inanılır.

Rüyada kendi karnında bebek görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada karnında ölmüş bebek görmek kimse ile tartışmayacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments