Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi karnında bebek görmek

Rüyada kendi karnında bebek görmek

Rüyada kendi karnında bebek görmek amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, para sıkıntısı çekeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada kendi karnında bebek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren iş ya da aktivitelerden uzak durmalısınız.

Rüyada kendi karnındaki bebeği görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin öldüğünü görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin karnını doyurmak huzursuzluklarından kurtulacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi karnında bebek görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada anne karnında konuşan bebek görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnındaki bebek görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, maddi açıdan nefes alınacağına inanılır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin ayağını görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments