Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında kedi görmek

Rüyada karnında kedi görmek

Rüyada karnında kedi görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, kötü yollara gireceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnında kedi gördüyseniz:

  • Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz.

Rüyada karnında kedi görmek en yüksek makamlara oturacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kedinin karnını doyurmak kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada karla yıkanmak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, başarılarının azalacağına işarettir.

Rüyada anne karnında erkek bebek görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sürekli yerinde sayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karlı dağa çıkmak uzun yıllar yaşayacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalettir.

Rüyada başkasının karnında bebek görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, istediği gibi yaşayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada karnını deşmek kederden ve stresten kurtulacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada kar faresi görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments