Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar faresi görmek

Rüyada kar faresi görmek

Rüyada kar faresi görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, hak yolundan ayrılacağına işarettir.

Rüyada kar faresi gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü miktarda bir ödeme yapabilirsiniz.

Rüyada karnında fare görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar faresi görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalet eder.

Rüyada kar kristali görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar ellemek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına yorulur.

Rüyada karnında ışık görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkonda kar görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada karnının yara olduğunu görmek o kişiye zararının dokunacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada kürekle kar atmak dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments