Rüyada karnını deşmek

Rüyada karnını deşmek zenginlik kazanacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, gülen yüzünün solacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnını deşmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çok fazla etkileneceğiniz bir kişi çıkabilir.

Rüyada karnını deşmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprak deşmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar deşmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, bunun da geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnında çıban görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalettir.

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına yorulur.

Rüyada kar tepesi görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnını dikişli görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına inanılır.

Rüyada karnında bebek hissetmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top