Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karla yıkanmak

Rüyada karla yıkanmak

Rüyada karla yıkanmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, bol nimete kavuşulacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada karla yıkanmak gördüyseniz:

  • Kurallara uymamanız durumunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada karlı ve buzlu yolda yürümek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar üstünde kayak yapmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara kar görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına delalettir.

Rüyada az kar görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurla karışık kar görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına işaret eder.

Rüyada karnın yarıldığını görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına inanılır.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak hasret içinde kalacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla karnından yaralanmak iflasın eşiğine geleceğine, yaşamına bakacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments