Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnı açıkmak

Rüyada karnı açıkmak

Rüyada karnı açıkmak yaşanan hastalıkların sona ereceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine yorulur.

Rüyada karnı açıkmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanıza olanak sağlayabilecek gruplara dahil olabilir, ev ahalisiyle veya iki kişilik romantik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada karnı açıkmak kimseye borçlanmayacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine işarettir.

Rüyada açık cezaevi görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı açık görmek üzüntülerin sevince döneceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzeri açık mezar görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada göğsü açık görmek iş yeri sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalettir.

Rüyada açık sokak kapısı görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, huzurunun bozulacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına inanılır.

Rüyada saçı açık birini görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, borç batağına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünün açık olduğunu görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments