Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnındaki bebeğin kımıldadığını görmek

Rüyada karnındaki bebeğin kımıldadığını görmek

Rüyada karnındaki bebeğin kımıldadığını görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin kımıldadığını gördüyseniz:

  • Sizi uzun zamandan beri aramayan birisinin ortaya çıkması mümkündür.

Rüyada karnındaki bebeğin kımıldadığını görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, küs arkadaşların barışacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına rivayet eder.

Rüyada karnında bebek kımıldadığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına yorulmaktadır.

Rüyada karnındaki bebeği düşürmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, kişinin yasa düşeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, stresten uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne karnında erkek bebek görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnından bebek çıktığını görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, esenlik içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada anne karnındaki bebekle konuşmak başarısının çoğalacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada karnından bebek düşürmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments