Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı araba aldığını görmek

Rüyada sarı araba aldığını görmek

Rüyada sarı araba aldığını görmek adının ülke dışında yayılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kendi işinin başına geçeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada sarı araba aldığını gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalı, değerli evrak, eşya v.b gibi şeylere sahip çıkmalı, çek, kredi, fatura v.b gibi ödemelerinizi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada sarı araba aldığını görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, saygınlığa alamet eder.

Rüyada sarı gül aldığını görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ticaretinin ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sana araba aldığını görmek çok uğraş vereceğine, rızkının genişleyeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrabanın araba aldığını görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, gözyaşlarının dineceğine, aradaki buzları eriteceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının yeni araba aldığını görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, gönül sızılarının dineceğine delalettir.

Rüyada babasının araba aldığını görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil araba aldığını görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada kardeşinin araba aldığını görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hayırlı haberler alacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments