Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin araba aldığını görmek

Rüyada kardeşinin araba aldığını görmek

Rüyada kardeşinin araba aldığını görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin araba aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli plan ya da programların içindeki en önemli arızaları ya da eksiklikleri size ufak bir ayrıntıymış gibi göstermeye çalışabilirler.

Rüyada kardeşinin araba aldığını görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, terfi alamayacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin ev aldığını görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, itibar kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kilo aldığını görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, parasının her zaman bereketli olacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşini araba sürerken görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, umduğunu bulamayacağına alamet eder.

Rüyada kardeşine araba çarptığını görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, garanti olacak makama oturacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada kardeşinin araba sürdüğünü görmek sağlığının bozulacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin araba kullandığını görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada ev ve araba aldığını görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments