Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnabahar yediğini görmek

Rüyada karnabahar yediğini görmek

Rüyada karnabahar yediğini görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, şansının açık olacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, tartışmalı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada karnabahar yediğini gördüyseniz:

  • Mutlaka paylaşmanız gerekiyorsa bir uzmandan yardım almanız daha doğru olabilir.

Rüyada karnabahar yediğini görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına tabir olunur.

Rüyada karnabahar turşusu görmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Rüyada haşlanmış karnabahar görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Rüyada karnabahar pişirdiğini görmek ortaklıkların bozulacağına, çok başarılı işlere girileceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine işaret eder.

Rüyada karnabahar yemeği görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz karnabahar görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnabahar yapmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalettir.

Rüyada karnabahar toplamak sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, malının da hiç olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments