Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz karnabahar görmek

Rüyada beyaz karnabahar görmek

Rüyada beyaz karnabahar görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz karnabahar gördüyseniz:

  • Eksikleri tamamlamanız gerekebilir.

Rüyada beyaz karnabahar görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada karnabahar yediğini görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada karnabahar bahçesi görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnabahar yemek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kurtuluşa ereceğine, sorunların artacağına yorulur.

Rüyada karnabahar ağacı görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada karnabahar pişirmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnabahar yemeği görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada haşlanmış karnabahar görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, küskünlüklerin oluşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments