Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnabahar pişirdiğini görmek

Rüyada karnabahar pişirdiğini görmek

Rüyada karnabahar pişirdiğini görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, girişimlerde bulunacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, verilen sözlerin tutulacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, bekârlığına da veda edeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnabahar pişirdiğini gördüyseniz:

  • Tedbirli olunması gerekiyor.

Rüyada karnabahar pişirmek başarılı adımlar atılacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada karnabahar pişirdiğini görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnabahar ağacı görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnabahar kızartması görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına delalettir.

Rüyada beyaz karnabahar görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada karnabahar turşusu görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada karnabahar yemeği görmek ona kol kanat gereceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil karnabahar görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments