Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnabahar yapmak

Rüyada karnabahar yapmak

Rüyada karnabahar yapmak kapalı olan kısmetinin açılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, dinde olgunlaşacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına işaret eder.

Rüyada karnabahar yapmak gördüyseniz:

  • Zor bir durumu sona erdirmek için dürüst olunması gerekiyor olabilir.

Rüyada karnabahar yapmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına tabir olunur.

Rüyada karnabahar kızartması görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnabahar yemeği yemek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine alamet eder.

Rüyada karnabahar pişirdiğini görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada karnabahar yediğini görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil karnabahar görmek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada karnabahar turşusu görmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnabahar bahçesi görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, fedakârlıklar yapacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments