Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış karnabahar görmek

Rüyada haşlanmış karnabahar görmek

Rüyada haşlanmış karnabahar görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, kısmetin açılacağına, fesada bulaşacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalettir.

Rüyada haşlanmış karnabahar gördüyseniz:

  • Stresi azaltma çabasında olabilir, size baskı uygulamaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada haşlanmış karnabahar görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnabahar turşusu görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada karnabahar yemek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına tabir olunur.

Rüyada karnabahar bahçesi görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada beyaz karnabahar görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada karnabahar kızartması görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada karnabahar kızartmak bir düşmanın kötü haberini almaya, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada karnabahar almak rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments