Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı açık görmek

Rüyada saçı açık görmek

Rüyada saçı açık görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada saçı açık gördüyseniz:

  • Ayrrıca çok arzu ettiğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz.

Rüyada kendini başı açık ve saçı uzun görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına yorulur.

Rüyada saçlarını açık görmek kurulu düzenin yıkılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin saçını açık görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık saçlı görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı açık gezdiğini görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada saçı açık birini görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının saçını açık görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Rüyada saçı açık gezmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, onu borçtan kurtaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments