Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı bir tepeye tırmanmak

Rüyada karlı bir tepeye tırmanmak

Rüyada karlı bir tepeye tırmanmak kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, iş için gurbete gidileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulur.

Rüyada karlı bir tepeye tırmanmak gördüyseniz:

  • Açmazlar veya anlaşmazlıklar zaman içinde çözüme kavuşabilir.

Rüyada karlı tepeye tırmanmak dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine yorulur.

Rüyada karlı bir tepeye tırmanmak kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada bir tepeye tırmanmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına inanılır.

Rüyada tepelere tırmanmak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu tepeye tırmanmak toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tepeye tırmanmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, hayatının bir anda renkleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tepeye tırmanmak çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, iyi huylar edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments